Featured

The project for Thorney Barn sees the creations of a new family home through the remodelling and repurposing of a derelict stone barn on an upland hillside overlooking the Luddenden Valley in West Yorkshire. Gagarin Studio were lead designers for the architecture, interiors, furniture and detail design of  the project. The scheme completed in October 2018 creates a new family dwelling within a hamlet on an upland Pennine site. The design locates the core activities of the dwelling in the main barn and original outshut building; a new glazed link is inserted between barn and former outbuildings providing a ‘garden […]

Blog

Following on from the British Construction Industry Award, we’re really pleased that our project for IOU Theatre is receiving further accolades and is a finalist in Northern Design Awards 2018. We have not one but two shortlisted projects with our recently completed project at Thorney Barn also making the top spot in the residential category. We’ll be donning our posh frocks and suits at the awards dinner in Manchester, where the results will be announced.

Sampler

#GAG #GAG #GAG

Twitter